Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Фондация Усмивка за Африка, фейсбукСкъпи сънародници, живеем

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Фондация Усмивка за Африка, фейсбукСкъпи сънародници, живеем
Коментари Харесай

Деца от Уганда пеят Облаче ле бяло

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Фондация Усмивка за Африка, фейсбук

Скъпи сънародници, живеем в странни времена – технологии, обществени мрежи, Ковид-19. На идващото видео, което ще видите, попаднах във Facebook. И то е безспорното доказателство, че България е на всички места, където има даже един българин единствено.

Това написа Слави Трифонов във фейсбук, откакто се натъква на клипче с песента " Облаче ле бяло ", изпята от група дечица в далечна Уганда. 

Една дребна България се ражда на хиляди километри отсам - в Уганда. Оттам напълно скоро се завърна журналистът Инна Боянова, а децата на Африка я изпратиха с българска ария. " Това беше обич от пръв взор. Африканските деца откраднаха моето сърце ", показа тя в предаването " Тази събота и неделя ". " Идеята да посетя Африка стои доста обратно в годините. За мен това е било като една фантазия, която постоянно съм желала да осъществя. Професионалният път ме докара до това премеждие ", сподели Инна Боянова. 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР